Om oss

Välkommen till Haegerstrands – ett av Sveriges äldsta shippingföretag med en lång historia av pålitlig service och branschkunskap.

Vi erbjuder en mångsidig portfölj av tjänster inom spedition, tullhantering, klarering, logistikytor och containrar. Tjänsterna är skräddarsydda för att möta behoven hos både stora internationella företag och lokala verksamheter som är aktiva inom internationell handel.

Med ett dedikerat team på runt tjugo medarbetare och kontor strategiskt belägna i Gävle och Helsingborg strävar vi efter att skapa långsiktiga och förtroendefulla kundrelationer. Vi prioriterar personlig service, engagemang och flexibilitet för att säkerställa att varje kund får konkurrenskraftiga lösningar utifrån sina behov och förutsättningar.

Vår styrka ligger i vårt breda globala nätverk och den djupa branschkunskap som våra medarbetare besitter. Många av oss har lång erfarenhet inom arbetsområdet och vi är alla dedikerade till att leverera högsta kvalitet i de tjänster vi erbjuder.

Genom att hålla oss uppdaterade i de senaste branschfrågorna och aktivt delta i utvecklingen av vår sektor strävar vi efter att vara i framkant när det gäller att leverera pålitliga och effektiva lösningar till våra kunder.

Skeppsmäklare

Torsten Engwall, Haegerstrands huvudägare från 1988 till sin bortgång 2020.

Karin Kjellqvist Sjöö

Spedition
026-66 40 17
karin.kjellqvist-sjoo@haegerstrands.se
1 2 3 15

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt