Spedition

Skräddarsydda logistiklösningar med personlig service

Vi erbjuder tjänster som möter dina unika behov vid transporter av gods i samband med import och export.

Med vår djupa branschkunskap och ett omfattande kontaktnät kan vi ordna skräddarsydda lösningar som passar just dig, oavsett om det handlar om att optimera hela logistikkedjan eller att hantera vissa delar av den. Din trygghet är vår prioritet och vi övervakar hela processen från början till slut för att upptäcka avvikelser och förhindra problem innan de uppstår.

Vi är en oberoende speditör och samarbetar med förstklassiga och noggrant utvalda rederier, terminaler, åkerier och andra logistikaktörer för att säkerställa att du alltid får personlig service med hög kvalitet.

Vi utför alla uppdrag som förmedlare utan transportöransvar med utgångspunkt från NSAB 2015.

Har du frågor om spedition? Tveka inte att kontakta någon av oss på speditionsavdelningen.

Våra transportalternativ
Oavsett destination, små eller stora försändelser så kan vi erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller dina behov.
Utforska vårt breda utbud av transportalternativ eller kontakta oss för personlig service och rådgivning.

Sjöfrakt

Sjöfrakt är ett säkert, miljövänligt och kostnadseffektivt transportsätt för företag som är involverade på den internationella marknaden. Genom ett mångårigt samarbete med väletablerade rederier kan vi tillsammans med våra volymer erbjuda er konkurrenskraftiga sjöfraktslösningar till och från de flesta destinationer runt om i världen. I samband med sjöfrakten kan vi erbjuda er en ”dörr-till-dörr” service och vi tar alltid hänsyn till era behov när det gäller transittid och kvalitet. Skulle ni inte ha tillräckligt med gods för att fylla en hel container kan vi även hjälpa er med s.k styckegodssändningar (LCL), vilket innebär en samlastning i en container som resulterar i en pålitligt och kostnadseffektiv transport.

Befraktning

Genom vår branschkännedom kan vi erbjuda våra kunder befraktning av hela eller delar av fartyg. Vi arbetar främst inom den europeiska sjöfarten och hanterar olika typer av fartyg beroende på om behovet är breakbulk, ro/ro, projektlast eller bulk.

Biltransport

Smarta logistiklösningar är vår specialitet och vi löser alla möjliga transporter inom Sverige och även internationellt. Vi erbjuder bl.a containerdragningar både på chassi, SIMA och tippchassi samt specialtransporter, farligt godstransporter, maskintransporter, tempererade transporter och transport av styckegods. Genom ett bra nätverk med tillförlitliga åkerier kan vi alltid hitta ett bra och kostnadseffektivt transportalternativ.

Järnvägstransport

Som ett komplement till våra övriga transporter erbjuder vi järnvägstransporter inom Sverige och Europa. Fördelarna att ta gods eller container via järnväg är att det är kostnadseffektivt och snabbt. Genom vårt samarbete med de etablerade järnvägsaktörerna innebär att vi kan erbjuda våra kunder fasta avgångar för ett flertal sträckor.

Flygspedition

Vid tidspress för känsligt eller värdefullt gods kan vi skräddarsy bästa möjliga flygfrakt för våra kunder. Flygfrakt är det snabbaste sättet att transportera varor globalt och vi kan genom våra IATA-anslutna samarbetspartners erbjuda er en bra lösning. Vi tar hänsyn till ledtider, säkerhet och kontroll och tar fram det bästa alternativet då vi väljer mellan s.k ”direktflyg” eller samlastad frakt för att hålla kostnaderna nere.

Projekttransporter

Att hitta kostnadseffektiva lösningar för stora, komplexa projektlaster kräver stor noggrannhet och planering. För att säkerställa framgångsrik hantering av ett projekt måste det finnas tillräckligt med kunskap, kapacitet och flexibilitet. För att möta dessa krav väljer vi våra samarbetspartners och transportörer med omsorg.

DMT

Se aktuella och historiska siffror

Spåra ditt gods

Använd vår tjänst för möjlighet att följa ditt gods genom hela skeppningen.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt