Logistikytor

Vid behov av lagring av gods erbjuder vi lösningar som är anpassade efter kvantitet och godsslag. Vi skräddarsyr lagerlösningar efter våra kunders behov. Ni kan t.ex se aktuellt lagersaldo och transaktioner via gränssnitt på i vår kundportal. Vi erbjuder även ompackning, omarbeten, distribution och tullager på ett flertal ställen i landet.

Vi kan erbjuda flera alternativ på lager och lagringsytor, både i egna magasin i Gävle och hos samarbetspartners spritt över hela Europa. Vare sig ni behöver kortsiktiga eller långsiktiga lagring har vi kostnadseffektiva lösningar att erbjuda.

Kontakta oss så berättar vi mer och räknar på just era förutsättningar & behov.

Lagerlokaler i Gävle för logistik och uthyrning

Just nu erbjuder vi ca 11 000 m² lagerlokaler i Gävle för alla typer av gods och behov fördelat över tre olika lagerlokaler i nära anslutning till både Gävle Containerterminal och kajerna där hantering av fartygsanlöp med bulkprodukter.

Med ett strategiskt läge i Gävleborg servar vi kunder inom 24 timmar vid behov till de flesta orterna, bland annat Södra Skåne, Dalarna, Värmland, Mälardalen och upp till nordligaste Norrland.

Med vår egen tullavdelning administrerar vi tullagret och erbjuder på så sätt effektiva och skräddarsydda lösningar just för era behov.

Heaegerstrands lagerytor, Gävle Hamn

Haegerstrands  lagerlokaler i nära anslutning till Gävle Containerterminal, Gävle Hamn