Vill du bli vår nya kollega? Haegerstrands söker Logistiker

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods. Vi har ca 11.000 kvm logistikytor i Gävle Hamn med lagerhantering för våra kunder. Nu behöver vi förstärkning till vårt hamnkontor.

Som logistiker kommer dina arbetsuppgifter variera, men över lag kommer det bestå av att hantera inkommande och utgående gods där praktiskt arbete även kan ingå.
Vi ser ökat behov av 3PL lösningar och tidigare erfarenheter inom logistik är meriterande.

I rollen som logistiker kommer du på ett lyhört och affärsmässigt sätt ge den service som passar varje unik kund bäst utifrån deras behov. Du tar ansvar för dina uppdrag samt ser till att kunden får önskad information. Vidare så har du löpande återkoppling till samarbetspartners i logistikkedjan. I arbetsuppgifterna ingår även administration bl a fakturering och kontering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet av lager och logistik. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt god vana att arbeta med Office-paketet och Excel. Du bör kunna arbeta strukturerat och noggrant med dokumentation.

Som person är du självgående, initiativtagande och har lätt för att underhålla relationer samt på ett bra sätt äga uppdragen som du får. Vi står för kvalitet och personlig service och egenskaper som serviceinriktad, lyhörd och noggrannhet blir därför viktiga egenskaper.

Ett tjugotal kollegor väntar på förstärkning, har du erfarenhet av arbete inom lager och logistik sedan tidigare tveka inte att söka tjänsten redan idag! Vi kommer intervjua löpande, och tjänsten kan tillsättas så snart vi hittat rätt kollega.

Välkommen med din ansökan till senast 2022-10-15 till: ansokan@haegerstrands.se

 

Vi hanterar ansökningar löpande och tillträde kan bli omgående eller enligt överenskommelse.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt