Tulladministratör / logistiker till Haegerstrands

Haegerstrands är ett av Sveriges äldsta shippingföretag. De tjänster vi erbjuder är spedition, klarering, tullhantering och containers. Våra kunder är allt från stora internationella företag till mindre lokala företag som arbetar med internationell handel.
Våra kundrelationer ska kännetecknas av förtroende, god personlig service, engagemang och flexibla lösningar till konkurrenskraftiga priser.
Haegerstrands har kontor i Gävle och Helsingborg.

 

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods. Vi skräddarsyr logistiklösningar för våra kunder och erbjuder tullhantering, tullager och konsultation. Våra kunder finns i många olika branscher och deras behov varierar. I rollen kommer du på ett lyhört och affärsmässigt sätt ge den service och behov som passar varje unik kund bäst.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av tullhantering och logistik. Erfarenheter av ett tulldatasystem är meriterande. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt god vana att arbeta med Office-paketet och Excel.

Vi står för kvalitet och personlig service. Egenskaper som serviceinriktad, lyhörd och noggrann är därför viktiga egenskaper.

Vi är ett härligt gäng på Haegerstrands med mycket kompetens och sitter i fina lokaler nära centralstation i Gävle.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast 28/2. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sänd ansökan till: ansokan@haegerstrands.se

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt