Speditör till Haegerstrands Helsingborg

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods.

I rollen som speditör kommer du på ett lyhört och affärsmässigt sätt hitta en logistiklösning som passar varje unik kund bäst. Du tar ägandeskap och ansvar för dina uppdrag såväl kommersiellt som operativt samt ser till att kunden får önskad information i alla skeden. Vidare så har du löpande kontakt med alla våra samarbetspartners i logistikkedjan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom spedition eller logistik. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt god vana att arbeta med Office-paketet och Excel.

Du har förmågan att under press arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen helhetssyn. Som person är du självgående, initiativtagande och har lätt för att underhålla relationer.

Vi står för kvalitet och personlig service och egenskaper som serviceinriktad, lyhörd och noggrannhet blir därför viktigt.

 

Om oss på Haegerstrands Helsingborg

Haegerstrands Syd startade i Helsingborg för sex år sedan som ett dotterbolag till Gävle och har vuxit varje år med uppdrag för kunder i södra Sverige. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Landskronavägen, Helsingborg och I teamet ingår Paul och Jessica samt ett 20-tal kollegor på kontoret i Gävle.

Urval och intervjuer sker löpande vilket kan komma att innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag.

 

Välkommen med din ansökan till: paul.hernestam@haegerstrands.se

Haegerstrands har kontor i Gävle och Helsingborg.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt