Sommarvikare sökes - Logistiker

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods. Vi har ca 11.000 kvm logistikytor i Gävle Hamn med lagerhantering för våra kunder.

Nu behöver vi förstärkning till vårt hamnkontor över sommaren med möjlighet till förlängning.

Som logistiker kommer dina arbetsuppgifter variera, men överlag kommer det bestå av att hantera inkommande och utgående gods där praktiskt arbete ingår. Vi ser ökat behov av 3PL lösningar och tidigare erfarenheter av det är meriterande.

I rollen kommer du på ett lyhört och affärsmässigt sätt ge den service och behov som passar varje unik kund bäst. Du tar ansvar för dina uppdrag samt ser till att kunden får önskad information. Vidare så har du löpande återkoppling till samarbetspartners i logistikkedjan. I arbetsuppgifterna ingår även administrativa uppgifter.

Haegerstrands står för kvalitet och personlig service. Egenskaper som serviceinriktad, lyhörd och noggrann är därför viktiga egenskaper.

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt och senast 7/4. Vi intervjuar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare.

Sänd ansökan till: ansokan@haegerstrands.se

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt