Är du vår nästa kollega?
Speditör till Haegerstrands

Gävle – Sista ansökningsdag 2020-10-31  

- med ansvar för att genomföra speditionsuppdrag på ett effektivt sätt med hög servicenivå.

Haegerstrands erbjuder alla typer av tjänster i samband med import- och exporttransporter av gods. Alla kunder tilldelas det team som passar bäst för uppdraget och använder sig av samarbetspartners såsom rederier, terminaler och åkerier för att kunna ge kunderna en personlig och högkvalitativ service.

I rollen som speditör kommer du att arbeta med export och import till kunder i varierad storlek, där du på ett lyhört och affärsmässigt sätt hittar en logistiklösning som passar varje unik kund bäst.

Du administrerar skeppningar och uppdrag enligt arbetsfördelning, tar ägande och ansvar av dina uppdrag samt ser till att kunden får önskad information.

Vidare så har du löpande återkoppling till ansvarig spedition, kontakt med leverantörer så som rederier och åkerier. I arbetsuppgifterna ingår även fakturering och kontering.

Arbetsgruppen består av ett tiotal speditörer. Lagspel är en viktig framgångsfaktor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har några års praktisk erfarenhet inom spedition och/eller logistik. Du har lätt för att kommunicera både i tal och skrift i såväl svenska som engelska samt god vana att arbeta med Office-paketet och Excel.

Du har förmågan att under press arbeta strukturerat och metodiskt med bibehållen helhetssyn. Som person är du självgående, initiativtagande och har lätt för att underhålla relationer.

Urval och intervjuer sker löpande vilket kan komma att innebära att tjänsten blir tillsatt innan sista ansökningsdag. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.

 

Mejla ditt personliga brev och CV till Veronica.wallin@haegerstrands.se

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt