AB PJ Haegerstrands anställer och investerar i nya lagerbyggnader

Artikel från Mellansveriges logistiknav

AB PJ Haegerstrand som är speditör och fartygsagent känner av högkonjunkturen och förstärker nu kompetensen och anställer. Två nyanställningar har genomförts på kort tid. Ann-Louise Nordkvist  kommer närmast från Syntronic AB i Gävle och Malin Palmqvist kommer från J.Arndt. Shipping i Iggesund. Både Ann-Louise och Malin tillträder tjänster på speditionsavdelningen där import- och exportuppdrag är en betydande del av uppgifterna.

AB PJ Haegerstrands investerar i två magasin innanför grindarna i Gävle Hamn

AB PJ Haegerstrands nya magasin finns endast 400 m från containerterminalen i Gävle Hamn, som är den största på ostkusten.. Magasinen har möjlighet att lagerhålla 6 600 m2 med en kapacitet på 10.000-15.000 mt.

I Gävle Hamn byggs Sveriges nordligaste gränskontrollstation för att ta emot containrar som innehåller livsmedel och animaliskt djurfoder från länder utanför EU. Det blir den fjärde kontrollstationen av sitt slag i Sverige. Detta möjliggör bland annat en mer miljömässigt hållbar import av livsmedel och jordbruksprodukter till mellersta och norra Sverige.
- Då Haegerstrands redan idag har ett flertal kunder som handlar med livsmedel, ser vi framtiden med tillförsikt, säger VD Veronica Wallin.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt