AB PJ Haegerstrand har förvärvat MM Global Freight AB

Det är med stor glädje vi vill informera om att AB PJ Haegerstrand i Gävle har förvärvat MM Global Freight AB av Kicki McAdoo.  Bakgrunden till förvärvet är att Kicki McAdoo ska gå i pension samtidigt som verksamheten förstärker och kompletterar Haegerstrands speditionsverksamhet.

För kunder och partners till MM Global Freight innebär affären att MM Global Freight blir en del i en större shipping- och speditionsgrupp med ett stort utbud av tjänster och bredd kompetens, i övrigt fortsätter verksamheten som vanligt. 

MM Global Freight blir ett dotterbolag till Haegerstrands och kommer att vara kvar i sina befintliga lokaler i Sickla utanför Stockholm.  Andreas Idre kommer organisatoriskt att ingå i Haegerstrands speditionsavdelning med ansvar för MM Global Freights dagliga verksamhet. Kicki McAdoo kommer att finnas kvar under det första kvartalet 2012.

MM Global Freight är ett speditionsbolag specialiserat på sjöbaserade transporter och därtill tillhörande tjänster såsom tullhantering och landbaserad logistik. MM Global Freight, som grundades av Kicki McAdoo 1996, har byggt upp en stark marknadsposition och kundbas som Haegerstrands nu ska förvalta och utveckla vidare.

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt