AB PJ Haegerstrand etablerar kontor i Helsingborg

Haegerstrands kommer att etablera en speditionsverksamhet i södra Sverige med Paul Hernestam som ansvarig.
Tanken är att bygga upp en verksamhet med fokus på sydsvensk exporterande och importerande industri och handel, baserat på samma grundstenar som Haegerstrands övriga verksamhet bedrivs. Detta innebär att med engagemang, tillgänglighet, lokal närvaro och kompetens erbjuda kvalitativa och kostnadseffektiva transportlösningar.

Paul Hernestam har mångårig erfarenhet inom transport- och logistikbranschen, närmast från MSC Sweden AB där Paul de senaste 14 åren innehavt ledande positioner inom marknad och försäljning av såväl import som export, senast som importansvarig Sverige. 

 Verksamhet startar den 1 september 2015.

Kontaktdetaljer Paul Hernestam:
Mobil: 0707 384902
Email: paul.hernestam@haegerstrands.se

 AB PJ Haegerstrand är ett Gävlebaserat skeppsmäkleriföretag grundat 1859 med verksamhet inom spedition, klarering, tullhantering och containers. Haegerstrands har ett starkt kundunderlag från främst basindustrin i Mellansverige, och har blivit utnämnt till Gasellföretag flertalet gånger. Huvudkontoret finns i Gävle och företaget har cirka 15 medarbetare. I koncernen ingår även det stockholmsbaserade skeppsmäkleriföretaget Ivar Lundh & Co AB.  haegerstrands.se

Kontakta oss

Har du frågor? Tveka inte att höra av dig till oss, vi ser fram emot ditt samtal.
KONTAKT

Sociala medier

Följ oss i vår dagliga verksamhet för att se vad vi gör och vilka vi jobbar med.
InstagramfacebookLinkedin

Your Shipping Partner

Kontakt